HV71 och AH Sport & Business förlänger samarbetet
Publicerad: 2022-12-06
PRESSMEDDELANDE
HV71 och premiumpartnern AH Sport & Business har idag tecknat ett nytt treårsavtal. ” AH Sport & Business har varit en viktig partner för oss under många års tid och vi är glada över att de också är det i framtiden”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

AH Sport & Business har varit partner till HV71 sedan 2005 och arbetar bland annat med att driva intäkter till föreningen via 1971-klubben.

– Vi har sedan partnerskapet inleddes levererat strax under 40 miljoner kronor till HV71 via de koncept som vi arbetar med. Med det nya avtalet innebär det att AH Sport & Business och HV71 kommer att fira 20 år tillsammans och fortsätta utveckla både 1971-klubben som koncept och skapa nya intäkter på partnersida till HV71, säger Janne Hedell, marknadschef och delägare på AH Sport & Business.

AH Sport & Business är en av HV71 största partners i och med sitt avtal som premiumpartner.

– Det är naturligtvis väldigt roligt att vi fortsätter vår resa med AH Sport & Business som varit med oss länge och är en viktig partner till oss. För HV71 betyder det att vi kan fortsätta utveckla föreningen och stärka oss ytterligare i näringslivet, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Fotnot: Premiumpartner är den näst högsta nivån på HV71:s partnerstege.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners