J20 föll mot Frölunda
Publicerad: 2017-10-05
J20
Det blev förlust när HV71 på onsdagskvällen spelade mot Frölunda HC i Kinnarps Arena, en match som slutade 0-3.

Matchreferat från Max Bohlin, assisterande tränare i J20

I första perioden kommer Frölunda ut mycket hetare och lyckas med sina snabba spelvändningar mot oss. Vi är för slarviga i spelet med puck och låter Frölunda komma med fart. Ställningen är 0-1 efter första perioden.

I andra perioden är det ytterligare en spelvändning emot oss som ligger till grund för Frölundas utökning till 0-2. Vi får därefter bra chanser i spel 5-3 i två minuter utan att pucken går i mål. Minuterna efter får Frölunda samma chans i spel 5-3 och lyckas med ett direktskott göra 0-3.

Inför tredje perioden pratade vi om att ge matchen en chans och försöka ta igen underläget. Vi skapar mycket lägen och höjer spelet avsevärt men pucken vill inte in idag. Slutresultatet blir 0-3 till Frölunda.

Sammanfattat kommer vi inte alls upp i nivå i den första perioden. Andra och tredje är bättre spelmässigt men vi är inte tillräckligt heta för att göra något mål. Vi möter ett Frölunda som tävlar hårdare och de vinner idag välförtjänt.

HV71 - Frölunda 0-3

06:56 0-1 Jesper Carlsson (Hasa, Heljemo)
24:25 0-2 Jacob Peterson (Fagemo, Westerlund)
31:09 0-3 Samuel Fagemo (Peterson, Westerlund)

Skott: 29-27