Publikinformation inför träningsmatcherna i Husqvarna Garden

10 augusti 2021 11:39
INFORMATION

Hockeysuget är stort och snart släpps pucken i försäsongsmatcherna. Glädjande är att vi utifrån de restriktioner som nu gäller kan släppa in ett begränsat antal besökare på våra matcher.


På torsdag inleder herrlaget sin säsong med träningsmatch borta mot Västerås. Damlaget gör sin säsongsdebut borta mot Linköping på lördag.

Biljettinformation om herrlagets försäsongsmatcher
Till matcherna mot Linköping (19 augusti) och Örebro (25 augusti) kommer säsongskortsinnehavare erbjudas möjlighet att gå på matchen. Arenan kommer att delas upp i fyra sektioner med fyra separata entréer för att kunna genomföra evenemanget på ett säkert sätt. Mer information och bokningslänk skickas ut till dig med säsongskort inom kort.

Det finns också möjlighet för dig som inte har säsongskort att köpa plats i restaurangen för 399:- med sittplats i hagen och 449:- för plats på terrassen inklusive grillbuffé (exklusive dryck). Skicka din intresseanmälan om detta till [email protected].

Både privatpersoner och företag har möjlighet att boka matchloge till träningsmatcherna för 399:-/per person inklusive buffé. Minimi fem personer. För mer information kontakta [email protected].

Gällande hemmamatcherna mot Troja/Ljungby (HV-dagen den 18 september) och BIK Karlskoga (21 september) avvaktar vi uppdatering från myndigheter innan beslut tas om tillgänglighet för publik.

Biljettinformation om damlagets försäsongsmatcher
Till damernas försäsongsmatcher köper du biljett i huvudentrén för 50:-/biljett. Du får vid köpet en angiven sittplats som är viktig att du följer.

Herrlagets samtliga hemmamatcher sänds på Aftonbladet.se

Torsdagens bortamatch mot Västerås sänds på JP.se eller Jnytt.se