J20 föll i sista omgången
Publicerad: 2018-12-08
J20
HV71:s J20 förlorade den sista omgången i J20 SuperElit Södra mot Frölunda HC. William Fransson och Anton Heikkinen gjorde HV:s mål i 4-2-förlusten.

Grundserien i J20 SuperElit närmar sig sitt slut och på lördagen spelade HV71 sin sista omgång, när laget gästade Frölunda i Göteborg. Matchen skulle bli avgörande för vilket lag som kniper andra, respektive tredje plats i tabellen. Hemmalaget fick bäst start på matchen och tod ledningen strax innan första periodvilan. Ledningen utökades två gånger om i mittperioden, innan William Fransson tillslut fick hål på Frölunda-keepern och reducerade till 3-1.

Anton Heikkinen lyckades peta in ytterligare en reducering efter drygt halva tredje perioden, men när HV chansade med att plocka ut målvakten, så avgjorde Frölunda med att sätta 4-2 i tom kasse. Frölunda blir därmed tvåa och HV71 trea i tabellen.