Summering från årsmötet 2022
Publicerad: 2022-06-21
INFORMATION
HV71 höll årsmöte på tisdagskvällen inför 58 röstberättigade medlemmar på plats i Husqvarna Garden. Medlemmarna gick på valberedningens förslag och den sittande styrelsen röstades fram även till nästa år.

Ordförande Anders Wilander inledde årsmötet med en summering av det gångna året och vi minns de medlemmarna som under året gått ur tiden.

Klubbdirektören Johan Lindbom gjorde en genomgång av verksamhetsåret och hur organisationen återanpassat sig efter Covid 19. Lindbom redogjorde också för ekonomin där resultatet slutade på ett överskott med 4,5 MSEK efter skatt i koncernen. Det egna kapitalet uppgår till 56,1 MSEK.

Anders Johansson från revisionsbyrån EY redovisade utifrån den revision som gjorts i koncernens tre bolag samt föreningen.

Därefter tog Johan Lindbom åter ordet och berättade om verksamhetsplanen för det kommande året och hur organisationen jobbar framåt, vilka förändringar som väntar och investeringar som krävs. Budgeten föreslogs med ett ekonomiskt resultat på 500 TSEK i grundserien godkändes av medlemmarna.

HV71:s medlemmar gick på valberedningens förslag till styrelse och ordförande Anders Wilander fick förnyat förtroende. Detsamma gällde ledamöterna Stefan Axelsson och Andreas Davidsson.

– Jag tackar med ödmjukhet för förtroendet från medlemmarna. Förra året lovade jag att vi skulle gå upp, det ska jag inte göra idag, men jag kan lova att vi ska tävla varje dag, sa Anders Wilander, ordförande i HV71.

Valberedningens ledamöter med Niklas Bengtsson som sammankallande, Anders Magnusson, Mikael Sandberg och Susanne Holm omvaldes av medlemmarna.

HV71:s styrelse för kommande år:
Anders Wilander, ordförande, vald till årsmötet 2023
Andreas Rangert, vald till årsmötet 2023
Stefan Axelsson, omvald till årsmötet 2024
Anna-Karin Halvardsson, vald till årsmötet 2023
Jörgen Fredsson, vald till årsmötet 2023
Andreas Davidsson, omvald till årsmötet 2024

Utmärkelser efter säsongen 2021/2022:
Årets damspelare – Felizia Wikner-Zienkiewicz
Årets poängvinnare dam – Sarah Bujold
Berndt Holmqvists vandringspris – Fredrik Forsberg
Årets poängvinnare herr – Fredrik Forsberg
Veteranernas vandringspris - Nichlas Torp
Bästa junior – Hugo Fransson och Mira Jungåker

Förtjänstnålar som delades ut på årsmötet 2022:
Silver: Christoffer Törngren
Brons: Ulrika Karlsson, Sofia Wressel, William Rahm, Thea Johansson, Sanni Hakala och Linnea Andersson

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners