Storseger för J20
Publicerad: 2018-10-28
J20
HV71:s J20 studsade tillbaka efter lördagens förlust och tryckte på söndagen till Södertälje SK med 6-1 hemma i Kinnarps Arena. Anton Svensson och Simon Holmström gjorde två mål var, medan Karl Smedberg och Jacob Grönhagen gjorde ett varsitt.

Det var inget snack om vilket lag som var det bättre i söndagens drabbning i J20 SuperElit Södra, när Södertälje SK gästade Kinnarps Arena. Anton Svensson gav HV ledningen efter drygt sju minuter och Simon Holmström ökade på till 2-0 innan perioden var över. I mittperioden gjorde först Karl Smedberg sitt fjärde mål för säsongen, innan Anton Svensson gjorde sitt andra för dagen och såg till att HV hade 4-0 efter 40 minuter. I den sista perioden gjorde Jacob Grönhagen först 5-0, innan Simon Holmström avslutade HV:s målskytte med att öka på till 6-0. Gästerna reducerade en gång i slutet av matchen, men tre poäng gick till HV71, som befäster sin tredjeplats i tabellen.

HV71 - Södertälje SK 6 - 1 (2-0, 2-0, 2-1)

07:10 1 - 0 HV71, 61. Anton Svensson (53. Kardevall, 18. Nybeck), EQ
15:38 2 - 0 HV71, 20. Simon Holmström (17. Wennlund, 32. Isaksson), EQ

21:15 3 - 0 HV71, 23. Karl Smedberg (40. Stjern Svensson, 18. Nybeck), PP1
34:46 4 - 0 HV71, 61. Anton Svensson (24. Karlsson, 12. Fjellström), EQ

49:20 5 - 0 HV71, 10. Jacob Grönhagen (40. Stjern Svensson, 23. Smedberg), PP1
50:14 6 - 0 HV71, 20. Simon Holmström (53. Kardevall, 32. Isaksson), EQ
56:54 6 - 1 SSK, 77. Tim Ljungberg Kenttämaa (87. Gustafsson), EQ