J20 straffade av serieledarna
Publicerad: 2017-10-29
J20
HV71:s J20 förlorade söndagens E4-derby mot serieledande Linköpings HC med 2-3 efter straffar. HV:s mål gjordes utav Max Wennlund och Jacob Grönhagen.

Linköping tog ledningen med 0-1 efter drygt halva matchen, men HV71 kvitterade direkt i inledningen på den tredje genom Max Wennlund. Gästerna återtog ledningen efter knappt halva perioden, men HV lyckades kvittera ytterligare en gång, när Jacob Grönhagen skickade in 2-2 med knappt tre minuter kvar. Matchen gick sedan till förläning och sedemera även straffar och där var det gästande Linköping som drog det längsta strået och fick med sig extrapoängen hem.

HV71 - Linköpings HC 2 - 3 (0-0, 0-1, 2-1, 0-0, 0-1)