Ert stöd är viktigare än någonsin
Publicerad: 2020-11-20
HV71
Tuffa och ovissa tider har nu varit ständigt närvarande för föreningen under en längre tid. Men stödet vi känt från alla supportrar och partners har varit fantastisk. Under dagen har det gått ut en fråga till våra privata säsongskortsinnehavare om att efterskänka sitt säsongskort.

Vi går nu igenom en utav de svåraste tiderna i föreningens snart 50-åriga historia. Pandemin har drabbat oss alla och har definitivt inte gått någon obemärkt förbi. Förra säsongen stängdes ner i förtid och vi har sen dess inte haft möjligheten att välkomna alla er fantastiska fans till Husqvarna Garden.

Därför riktar vi oss nu till er, våra mest passionerade fans, om hjälp. Väljer ni att avstå återbetalning av ert/era säsongskort erbjuds ni en unik exklusiv Stefan Liv-replica med broderad logotyp från guldsäsongen 2003/2004. Tröjor delas ut efter antal säsongskort du har tecknat i ditt namn.

Ert stöd är nu viktigare än någonsin - väljer ni att stötta oss så är vi evigt tacksamma. Varje enskilt stöd är avgörande för att säkra föreningens framtid.

Såhär gör du för att efterskänka ditt säsongskort:

  • Tryck på länken nedan.
  • Fyll i uppgifterna i formuläret.
  • Tröjorna skickas sedan hem till den adress du angav i formuläret.
  • Tack för att du har gjort ett aktivt val att hjälpa till att säkra föreningens framtid.

*Har du fler säsongskort tecknade i ditt namn? Fyll då i formuläret utefter hur många säsongskort som står i ditt namn. Tex: du har två säsongskort tecknade i samma namn, fyll då i formuläret två gånger.

För att inte gå miste om detta exklusiva erbjudande om matchtröja så behöver vi ha in din anmälan senast den 15 december. Du kan självklart efterskänka ditt säsongskort efter detta datum men då försvinner erbjudandet om matchtröja. För er som avstår att efterskänka så kommer ni att bli kontaktade när säsongen är färdigspelad.

Efterskänk ditt säsongskort här

HV71
Huvudsponsor
Premiumpartners