Damerna föll mot serieledarna
Publicerad: 2018-10-07
HV71 Dam förlorade söndagens möte med serieledande MODO Hockey med 2-3 efter förlängning. Felizia Wikner-Zienkiewicz och Fanny Rask gjorde HV:s mål.

HV71:s damer har redan ett möte med serieledarna MODO i bagaget, nämligen premiären, som HV vann med 2-0. Söndagens match började även den bra för HV71, som i den första perioden tog ledningen med 1-0 via Felizia Wikner-Zienkiewicz, som gjorde sitt första mål i HV-tröjan. Ledningen ökades på till 2-0 via Fanny Rask innan den första akten var över, men sedan påbörjade MODO sin vändning. Michela Cava reducerade efter knappt halva matchen och kvitterade med bara knappt fyra minuter kvar av ordinarie tid och tog matchen till förlängning. Där tog det inte ens tre minuter innan gästerna hade avgjort och plockade hem extrapoängen hem till Örnsköldsvik.

HV71 - MODO Hockey 2 - 3 (2-0, 0-1, 0-1, 0-1)

08:22 1 - 0 HV71, 29. Felizia Wikner-Zienkiewicz (95. Jakobsson), EQ
12:31 2 - 0 HV71, 49. Fanny Rask (42. Asserholt, 21. Palm), EQ

28:37 2 - 1 MODO, 24. Michela Cava (26. Allemoz), EQ

56:16 2 - 2 MODO, 24. Michela Cava (13. Wilson-Bennett, 19. Tougas), EQ