Damerna föll mot MODO
Publicerad: 2022-11-28
MATCH
HV71 Dam förlorade sin andra raka match när MODO Hockey vann med 6-0 i Husqvarna Garden under måndagen.

Det blev ingen lyckad kväll för HV71 Dam när MODO gästade Husqvarna Garden. Redan efter en minut drog gästerna på sig en utvisning, men istället för HV-mål så kontrade MODO in ledningspucken. Ledningen utökades ytterligare två gånger om innan den första perioden var slut och gästerna hade en trygg ledning med sig in i den första vilan.

I den andra perioden var det MODO som var det starkare laget och fick Anni Keisala i HV-målet att jobba hårt. Det blev totalt 21 räddningar för Keisala i mittperioden, men en puck fick hon se passera bakom sig innan lagen gick till andra periodvilan. Den sista perioden blev spelmässigt jämn, men på slutet chansade HV med att plocka ut Keisala och spela 6 mot 4, men då kunde MODO istället göra två mål i tom kasse och fastställa slutresultatet till 0-6.

HV71 - MODO Hockey 0 - 6 (0-3, 0-1, 0-2)

02:31 0 - 1 Brooke Hobson (Magwood), SH1
12:24 0 - 2 Vendula Pribylova (Wakefield, Ljungblom), PP1
15:15 0 - 3 Jennifer Wakefield (Magwood, Hedqvist), EQ

36:13 0 - 4 Mariam El-Mahmadi (Sundin, Andersson), EQ

59:09 0 - 5 Linnéa Andersson (ingen assist), SH1/ENG
59:59 0 - 6 Jennifer Wakefield (Wabick, Wabick), SH1/ENG

Skott: 24 - 43 (8-12, 5-22, 11-9)