Lördag Lör 26 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov

HV-seger i första åttondelen

16 mars 2019 17:30
Slutspel

HV71 vann den första åttondelsfinalen i bäst av tre mot Rögle Bandyklubb med 4-1 hemma i Kinnarps Arena. Simon Önerud gjorde två mål, medan Didrik Strömberg och Anton Bengtsson gjorde ett var.


På lördagen drog äntligen slutspelet igång för HV71, som ställs mot Rögle Bandyklubb i en matchserie i bäst av tre i åttondelsfinalen, vilket också är klubbarnas första drabbning någonsin i ett splutspel. Och gästerna från Ängelholm skulle få känna på hur det är att komma till Kinnarps Arena i ett slutspel. Det blev nämligen full gas från första nedsläpp från HV:s sida, vilket gav bra utdelningen i den första perioden.

Efter knappt åtta minuters spel spräckte Simon Önerud nollan när han tryckte in 1-0 från nära håll. Fyra minuter senare fick Didrik Strömberg sikta in sig från blålinjen och pricka in 2-0 bakom en skymd Rögle-målvakt. Och knappt två och en halv minut efter det andra målet så höll sig Simon Önerud framme återigen och styrde in 3-0 på Nils Anderssons skott.

Gästerna reducerade visserligen i slutet på den första perioden och fick lite hopp i matchen, men halvvägs in i mittperioden spelade Andreas Thuresson snyggt fram Anton Bengtsson, som i sin tur vispade in 4-1 i krysset och därmed även nådde milstolpen på 100 gjorda poäng i HV-tröjan. Det målet skulle visa sig bli det sista i matchen, för i den tredje perioden stängde HV ner Rögle helt och hållet och såg till att få en bekväm resa tiden ut och knipa den första åttondelsfinalen.