• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov

HV-seger i första åttondelen

16 mars 2019 17:30
Slutspel

HV71 vann den första åttondelsfinalen i bäst av tre mot Rögle Bandyklubb med 4-1 hemma i Kinnarps Arena. Simon Önerud gjorde två mål, medan Didrik Strömberg och Anton Bengtsson gjorde ett var.


På lördagen drog äntligen slutspelet igång för HV71, som ställs mot Rögle Bandyklubb i en matchserie i bäst av tre i åttondelsfinalen, vilket också är klubbarnas första drabbning någonsin i ett splutspel. Och gästerna från Ängelholm skulle få känna på hur det är att komma till Kinnarps Arena i ett slutspel. Det blev nämligen full gas från första nedsläpp från HV:s sida, vilket gav bra utdelningen i den första perioden.

Efter knappt åtta minuters spel spräckte Simon Önerud nollan när han tryckte in 1-0 från nära håll. Fyra minuter senare fick Didrik Strömberg sikta in sig från blålinjen och pricka in 2-0 bakom en skymd Rögle-målvakt. Och knappt två och en halv minut efter det andra målet så höll sig Simon Önerud framme återigen och styrde in 3-0 på Nils Anderssons skott.

Gästerna reducerade visserligen i slutet på den första perioden och fick lite hopp i matchen, men halvvägs in i mittperioden spelade Andreas Thuresson snyggt fram Anton Bengtsson, som i sin tur vispade in 4-1 i krysset och därmed även nådde milstolpen på 100 gjorda poäng i HV-tröjan. Det målet skulle visa sig bli det sista i matchen, för i den tredje perioden stängde HV ner Rögle helt och hållet och såg till att få en bekväm resa tiden ut och knipa den första åttondelsfinalen.