• Huvudsponsorer

Martin Thörnberg tvingas till operation

18 oktober 2017 10:02
SKADELÄGET

I lördagens match mot Färjestad tvingades Martin Thörnberg och Bill Sweatt utgå under matchen med skada. För Thörnbergs del är situationen sådan att operation är nödvändig.


Vi kollar igenom skadeläget i truppen inför veckans två hemmamatcher mot Örebro och Rögle med sjukgymnasten Andreas Frostemark.

Pierre Engvall – Opererad för nyckelbensbrott och är borta i cirka tre månader. Har påbörjat sin rehabilitering denna vecka.

Jacob Cederholm – Fick en smäll mot Frölunda och vi har konstaterat en hjärnskakning på Jacob och kommer att missa denna veckan till att börja med.

Bill Sweatt – Tvingades utgå mot Färjestad med ljumskproblem. Har påbörjat rehab och spelar förhoppningvis på lördag.

Christoffer Persson – Är redo för spel igen efter sin skada.

Martin Thörnberg – Opereras idag och gör en titthålsoperation pga av misstänkt meniskskada i knät. Martin har haft besvär en längre tid och nu har det gått så långt att vi var tvungna att göra detta. Han blir borta ca fyra veckor.

Sebastian Wännström – Mjukdelsskada som har hållit honom borta ett tag från spel. Rehabilitering går enligt plan och målsättning är spel under nästa vecka.

Linus Söderström – Har en överbelastningsskada och kommer att vara bort under denna veckan. Aktuell för spel igen under nästa vecka.