Föreningsnytt från Agne Bengtsson
Publicerad: 2018-08-12
INFORMATION
Klubbdirektören Agne Bengtsson:s veckobrev där han delar med sig av sina tankar kring HV71, SHL och SDHL.

Oj vilken sommar! Det var kanske tur vi körde is i C-hallen i år så att man kunde kyla ner sig.

Ny säsong på ingång. Vi är revanschsugna på alla plan. Vi har klarat av två fantastiska sommarhockeyskolor i juli med över 500 barn och 50-talet ledare i olika roller. Och den feed-back vi fått är positiv.

Nu har vi både herr och damlag återsamlade och på is. Ansvariga på sporten har rekryterat bra under våren och sommaren, det ser riktigt bra ut för både dam och herrlag. Vi har en spännande säsong framför oss.

Juniorerna har kommit igång ordentligt. Första träningsmatchen mot LHC avklarad. Om någon vecka bär det av till Sotji för J20 och inofficiella klubb-VM för juniorer. 8 lag från olika länder gör upp. Laget är borta 11 dagar och förberedelser med visum och annat har tagit en del energi i anspråk.

I år har herrarna tyvärr inte kvalificerat sig för CHL och därför blir det fler träningsmatcher, bland annat två i Finland mot Pelicans och HPK i samband med träningsläger där. Närmast ser vi fram mot matcherna kommande vecka. Damerna har börjat med seger mot LHC redan idag.

I sommar har Kinnarps Arena fått lite underhåll och förbättringar. Största förändringen är det LED-ljus som nu sitter i arenan. Det höjer ljuset och spar en del energi. Det kan styras efter de behov som finns.

Andra mindre åtgärder är belysning i gym och en del omklädningsrum, åtgärder mot fukt i C-hallen och i omklädningsrum, uppfräschat pressrum och en del nya möbler i serveringsutrymmen.

Äntligen är hockeysäsongen här igen.

Vi ses i Kinnarps Arena.

HV71
Huvudsponsor
Premiumpartners