Förlust mot Modo
Publicerad: 2021-01-10
Under eftermiddagen spelades det andra mötet för helgen mellan Modo och HV71 i Fjällräven Center. I dagens match fick Modo ta revansch från förlusten igår och vann med 6-3.

Ett hungrigt Modo skrinnade under eftermiddagen ut på isen för att ta revansch på HV71 som tog hem det första mötet mellan lagen denna helg. Modo fick också den starten de ville ha och gjorde två mål på mindre än en minut när dryga halva första perioden hade gått. HV71 tog en time-out med fem minuter kvar av första perioden när Maja Grundström i Modo gjort sitt andra mål i matchen och resultattavlan visade 3-0 till hemmalaget. Med lite mer än en minut kvar av första perioden fick HV71, genom Sanni Hakala, in en viktig reduceringspuck. Andra perioden svängde fram och tillbaka och när siren ljöd efter två perioder hade tittarna fått se ytterligare fyra mål i matchen. Målskytten Kennedy Marchment i HV71 gjorde två mål i perioden och ställningen var 5-3 till Modo inför period 3. Trots ett bombardemang av skott i tredjeperioden, 25-8 i HV-favör, lyckades Modo hålla undan. Istället gjorde Jaycee Magwood sin fjärde poäng i matchen när hon sköt 6-3 till hemmalaget som senare blev slutresultatet.

Modo - HV71 6 - 3 (3-1, 2-2, 1-0)
11:30 1-0 (EQ) MODO Maja Grundström (Magwood, Waxin)
12:10 2-0 (EQ) MODO Marion Allemoz (Carlsson)

1. Carlsson, Olivia 15:51 3-0 (EQ) MODO Maja Grundström (Magwood, Pejsova)
    18:33 3-1 (EQ) HV71 Sanni Hakala (Kjellbin, Jungåker)

26:38 4-1 (EQ) MODO Lore Baudrit (El-Mahmadi, Rieder)
28:05 4-2 (PP1) HV71 Kennedy Marchment (Morin, Löwenhielm)
36:51 5-2 (EQ) MODO Lina Ljungblom (Magwood)
37:19 5-3 (EQ) HV71 Kennedy Marchment (Löwenhielm, Morin)

41:28 6-3 (EQ) MODO Jaycee Magwood (Ljungblom)