• Huvudsponsorer

Läget i truppen för HV71 Dam

3 augusti 2017 14:25
HV71 DAM

HV71 Dam har återsamlats efter sommaren och har sin ispremiär på måndag kväll kl 18:00. Det blir en del förändringar i silverlaget inför den kommande säsongen.


HV71 Dam har fyllt på truppen under sommaren och bland annat värvat Isabell Palm, Sabrina Zollinger och Selina Aho. Men det står samtidigt klart att ytterligare några spelare lämnar laget inför säsongsstarten.

– Lindsey Grigg, Hanna Moher och Anna Meixner har tyvärr meddelat att det inte blir någon fortsättning i HV71 Dam. Vi hade gärna sett en fortsättning för samtliga men av olika sociala skäl har vi inte kunnat hitta en lösning, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

HV71 Dam premiärspelar i SDHL lördagen den 9 september mot Luleå Hockey i Kinnarps Arena och till seriepremiären hoppas Ekelund ha gjort klart med ytterligare något nyförvärv.

– Målsättningen är att fylla på truppen med några spelare och som det ser ut idag behöver vi ytterligare en målvakt, en back och en forward, säger Peter Ekelund.

Truppen 2017/2018

Målvakter:
Sabina Eriksson
Wilma Nilsson

Backar:
Selina Aho
Selma Aho
Linnea Andersson
Maja Beverin
Ida Helmersson
Rosa Lindstedt
Sabrina Zollinger
Alexis Woloschuk

Forwards:
Jenny Antonsson*
Jenni Asserholt
Michelle Claesson
Madeleine Ericsson
Sanni Hakala
Maja Jakobsson
Linnea Johansson*
Thea Johansson*
Isabell Palm
Fanny Rask
Rikka Välilä
Sandra Hedberg

*Tillhör IF Troja-Ljungby

Nyförvärv:
Isabell Palm, Sabrina Zollinger, Selina Aho, Madeleine Ericsson

Lämnar:
Jule Flötgen, Anna Meixner, Lindsay Grigg, Hanna Moher, Julie Oiseth, Maria Sjölin, Lina Jansson, Anne Bartsch, Therese Bergh, Madeleine Sporrstedt, Madelene Sundström, Sanna Ågestedt och Camilla Nilsson.