• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

HV71 förlorade på Esa Keskinen Night

10 februari 2018 18:03
MATCH

HV71 förlorade en tät och, långa stunder, grinig match mot Brynäs med 1-3. Mattias Tedenby blev enda målskytt för hemmalaget.


Det var upplagt till rejäl fest i Kinnarps Arena på lördagseftermiddagen med en fullsatt arena och Esa Keskinen-night på agendan. Gästande Brynäs ville dock annat och tog med sig samtliga poäng hem till Gävle.

Brynäs inledde målskyttet i mitten av den första perioden. En snabb spelvändning från bortalaget bäddade för poängkungen Aaron Palushaj som med ett dragskott satte dit 0-1 bakom Pettersson-Wentzel.

HV71 skapade upp ett par farliga målchanser till kvittering i slutet av perioden. Men bortalaget stod emot och HV71 fick ta pausvila utan att spräcka Brynsmålvakten David Rautios noll.

Tedenby målskytt för hemmalaget Hemmalaget öppnade andra perioden piggt och radade upp chanser mot Brynäs-målet men trissan ville inte in. Till slut gav den tunga pressen utdelning när Mattias Tedenby hittade luckan ovanför Rautios axel.

Glädjen i HV-lägret blev kortvarig när Brynäs återtog ledningen kort efter kvitteringen. Återigen noterades Aaron Palushaj som målskytt med ett skott från tekningscirkeln.

  • Det är otroligt kul att spela och det är mycket känslor därute. Vi blandar och ger lite i vårt spel och måste upp med passningsspelet och se upp för deras kontringar sa Victor Ejdsell efter den andra perioden.

Ejdsell hade ett farligt läge att kvittera i slutet av perioden men David Rautio gjorde sig stor och räddade.

  • Jag var ganska säker på att jag skulle hänga den där så det var tråkigt.

Närmre än Ejdsells målchans kom inte HV71 en kvittering den här eftermiddagen och slutresultatet skrevs till 1-3 där Gävlelaget punkterade matchen med mål i tom kasse med 18 sekunder kvar.