HV71 skriver kontrakt med Victor Sjöholm

17 juni 2021 13:09
PRESSMEDDELANDE

Idag har HV71 skrivit kontrakt med backen Victor Sjöholm som flyttas upp från HV71 J20. ”En stor talang som redan förra året var med och kände på hetluften i seniorhockey”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


Nu är det klart att ytterligare en Jönköpings-kille skriver seniorkontrakt med HV71. Victor Sjöholm med HC Dalen som moderklubb flyttas upp från HV71 J20 till herrlaget till den kommande säsongen.

– Victor är en stor talang som har förutsättningarna att gå oerhört långt i sin hockeykarriär. Det är glädjande att ännu en bygdens son tar plats herrlaget och det ska bli spännande att följa Victors utveckling. Han var med oss bitvis under förra året och var även utlånad till Tranås och fick prova på seniorhockey, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

För Victor Sjöholm är det en stor dag att skriva kontrakt med herrlaget.

– Det har varit en dröm sedan man var liten att få spela i HV71:s a-lag. Jag har varit med under våren och tränat med killarna och alla har tagit väl hand om mig och jag känner mig tacksam över att få vara med i detta gänget, säger Victor Sjöholm.

Kontraktet med Victor Sjöholm gäller i två år.

FAKTA / SJÖHOLM
Född: 030708, Jönköping
Moderklubb: HC Dalen
Position: Back
Skjuter: Höger
Längd/vikt: 176 cm / 78 kg

idigare klubbar: HC Dalen, HV71, Tranås IF