J20 förlorade målrik match
Publicerad: 2017-10-22
J20
HV71:s J20 förlorade även söndagens bortamatch, när Södertälje SK blev för svåra. HV:s mål i 6-4-förlusten gjordes utav Alexander Holmberg, Karl Smedberg, Jonathan Wikström och Joakim Stjern Svensson.

HV71 fick dock en smakstart på matchen när Alexander Holmberg, efter drygt två minuter, prickade in 0-1. Men sedan gjorde Södertälje tre raka mål, innan Karl Smedberg reducerade till 3-2. Hemmalaget gjorde sedan 4-2 innan Jonathan Wikström reducerade igen till 4-3, men innan den andra perioden var slut så hade Södetälje gjort ytterligare två mål och hade en 6-3-ledning inför den avslutande akten. HV jagade ny reducering och Joakim Stjern Svensson fick iin 6-4 tillslut, men närmare än så kom man inte, utan fick åka hem till Jönköping utan poäng.

Södertälje SK - HV71 6 - 4 (1-1, 5-2, 0-1)

02:36 0 - 1 HV71, 9. Alexander Holmberg (17. Wennlund), EQ
05:12 1 - 1 SSK, 27. Axel Sandquist (77. Ljungberg, 55. Cygnaeus), EQ

20:18 2 - 1 SSK, 18 Jesper Lindén, PP1
21:37 3 - 1 SSK, 66. Daniel Ohlsson (77. Ljungberg), EQ
26:13 3 - 2 HV71, 91. Karl Smedberg (6. Malysjev, 92. Pettersson), PP1
30:43 4 - 2 SSK, 80. Casper Evertsson (18. Lindén), EQ
35:07 4 - 3 HV71, 10. Jonathan Wikström, EQ