• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Idag 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Ny HV-seger i Karlstad

26 mars 2019 21:13
Slutspel

HV71 vann det tredje kvartsfinalmötet mot Färjestad Bollklubb med 3-2 i Löfbergs Arena. Christoffer Törngren blev stor hjälte med sina två mål och en assist till Isac Brännströms balja.


Efter att de två första kvartsfinalerna slutat med bortasegrar så siktade Färjestad på tisdagen efter den första hemmasegern och fick även en drömstart när Alexander Johansson satte 1-0 för Värmlänningarna. Där tog dock det roliga slut för hemmalaget, för under en magisk minut i slutet på den första perioden kvitterade Christoffer Törngren till 1-1 innan kedjekamraten Isac Brännström satte 2-1, i sin 100:e match i HV-tröjan.

Den andra perioden skulle däremot bara handla om Färjestad, förutom den första spelminuten, för då klev nämligen Christoffer Törngren fram för andra gången för kvällen och utökade ledningen till 3-1. Efter målet öste hemmalaget på för en reducering, men Jonas Gunnarsson stod på huvudet och höll HV:s 3-1-ledning intakt inför den sista perioden.

Färjestad väntades komma ut och fortsätta skölja över HV i den tredje perioden, men den stora pressen uteblev, fram tills att Gustav Rydahl lite turligt styrde in reduceringen till 3-2 med skridskon med sex minuter kvar. Då fick hemmalaget ny energi och tryckte på för en kvittering, men trots att målvakten plockades så lyckades laget in få in fler puckar, utan den tredje kvartsfinalen gick till HV71.