• Huvudsponsorer

Målvaktssidan klar för HV71 Dam

24 juni 2016 07:35

HV71 Dam har gjort klart med målvaktsbesättningen inför de kommande två säsongerna. Sabina Eriksson och Lina Jansson fortsätter samtidigt som Wilma Nilsson ansluter från Alvesta. Dessutom förlänger backen Camilla Nilsson kontraktet med ytterligare två år.


Sabina vaktade målet i 32 av grundseriens 36 matcher med en räddningsprocent på 91,14 och med ett snitt på 2,78 insläppta mål per match. Lina fick den gångna säsongen till stor del spolierade på grund av en skada, men är nu helt tillbaka i träning. Ansluter på målvaktssidan gör också Wilma Nilsson från Alvesta, som går in på hockeygymnasiet.

– Jag tror att målvakterna tillsammans med nye målvaktstränaren Henning Sohlberg kommer att ta ytterligare stora kliv i sin utveckling. Truppen börjar nu ta sin slutliga form och vi ser verkligen fram emot att säsongen ska börja, säger Ulf Johansson, tränare i HV71 Dam.

Backen Camilla Nilsson spelade samtliga matcher för HV71 Dam under förra säsongen och stod för 4 poäng (2+2) på 36 grundseriematcher och 3 slutspelsmatcher.