Biljettinformation till följd av de nya restriktionerna
Publicerad: 2021-12-22
INFORMATION
De nya restriktioner som presenterades av regeringen under tisdagsförmiddagen träder i kraft från och med imorgon, torsdag 23 december. Beskeden har en påverkan på våra matcher och verksamhet och nedan följer information om vad som gäller.

Åtgärderna träder i kraft den 23 december och gäller just nu fram till den 16 januari 2022. Under denna period spelar vi tre matcher på hemmaplan (Tingsryd 30/12, Troja Ljungby 5/1 och Almtuna 14/1).

En av restriktionerna som har mest påverkan på oss är:
"Vid arrangemang på fler än 500 gäster eller deltagare krävs vaccinationsbevis samt avstånd mellan sällskapen och en maxstorlek på 8 personer per sällskap."

För säsongskortsinnehavare gäller följande:
Tidigare i eftermiddag gick det ut ett mail med information till alla säsongskortsinnehavare om vad som gäller. Samtliga säsongskortsinnehavare kommer erbjudas en plats med förbehållet att man sitter i sällskap om åtta personer och med avstånd mellan sällskapen för att respektera de nya restriktionerna. De ordinarie säsongskorten gäller ej i detta läge, i stället kommer nya biljetter att skickas ut inför varje match. På grund av att vi behöver placera ut sällskap om 8 personer med avstånd i mellan kommer du med största sannolikhet inte sitta på din ordinarie plats.

För dig som köpt lösbiljetter
En återbetalning kommer att ske för dig som köpt lösbiljetter till matcherna mot Tingsryd 30/12, Troja Ljungby 5/1 och Almtuna 14/1. Pengarna kommer att sättas in på det konto du gjorde din betalning på. Det kan ta några dagar innan pengarna är tillbaka på kontot igen.

Beroende på hur mycket publik vi kan ta in med hänsyn till de nya restriktionerna kommer det att bli ett nytt biljettsläpp för de tre hemmamatcherna närmast i tid. Du som köpt en lösbiljett till någon av de matcherna kommer erbjudas förtur att på nytt boka biljett - innan de släpps publikt. Dessa kommer vara i begränsat antal och först annonseras via den epost du angav vid ditt biljettköp. Håll utkik på våra sociala medier och hemsida under nästa vecka för chans att boka biljetter.

Legitimation och vaccinationsbevis gäller fortfarande
Från och med 1 december gäller vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det betyder att det krävs vaccinationsbevis för inträde i Husqvarna Garden. Läs mer om det här.

Barer
Vid förtäring av mat och dryck i våra barer (Big Ice Sportsbar, Guldbaren, HV-zon) och VIP Lounge tillåts endast sittande gäster.

SDHL och övriga matcher i HV71:s regi
På övriga matcher i Husqvarna Garden krävs inte vaccinationsbevis. Däremot gäller krav på maximalt 8 personer per sällskap och 1 meters avstånd mellan sällskapen.

Har du några frågor är du välkommen att ta kontakt via epost på [email protected]. Vi ber er ha överseende med tanke på den stundande julledigheten att det kan ta lite längre tid att få svar.

Victor Wakerius
Huvudsponsor
Premiumpartners