Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Peter Hammarström tränar SDHL-laget kommande säsong

30 juni 2022 16:15
PRESSMEDDELANDE

HV71:s sportchef Peter ”Humlan” Hammarström kommer även att ta rollen som huvudtränare för SDHL-laget under kommande säsong.


Peter Hammarström tog över som sportchef efter Jenni Asserholt och var tänkt att kombinera det med rollen som assisterande tränare – något som han var även förra året. Sedan HV71 bröt samarbetet med Joakim Engström har laget stått utan huvudtränare och nu går sportchefen själv in i den rollen till kommande säsong.

– Peter gjorde ett fantastiskt jobb förra året och var oerhört omtyckt bland tjejerna i laget. Nu är det viktigt att vi har en huvudtränare på plats och eftersom vi inte hittat riktigt rätt i vår rekryteringsprocess känns det naturligt att Peter tar den rollen till kommande säsong. Vi får fortsätta jobba för en långsiktig lösning men just nu är Peter, med sin rutin och hockeykunskap, perfekt för uppdraget, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Hammarström om lösningen för SDHL-laget:

– Det blir ingen större förändring då jag ändå tänkt vara assisterande tränare. Nu blir jag ansvarig både för laget, träningen och rekryteringen vilket också kan vara en fördel. Tjejerna på plats har tränat på bra under hela våren och vi hoppas fylla på truppen om inte allt för kort tid för att vi ska ha ett slagkraftigt lag till hösten, säger Peter Hammarström.