HV71 förlänger med Radan Lenc
Publicerad: 2024-04-12
Pressmeddelande
HV71 och forwarden Radan Lenc är överens om en kontraktsförlängning med den tjeckiske forwarden. ”Radan är oerhört professionell i allt han gör och har varit väldigt nyttig för oss”, säger Kent Norberg, sportchef i HV71.

Radan Lenc kom till HV71 från Frölunda under säsongen 2022/2023 och har gjort 47 poäng (26+21) på 96 matcher i HV-tröjan. Fler matcher blir det. Den tjeckiske landslagsforwarden har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med HV71.

– Jag och min familj trivs väldigt bra i Jönköping och HV71 och ser fram emot att fortsätta min karriär här, säger Radan Lenc.

Radan är just nu på landslagssamling med Tjeckiens landslag inför VM och ansluter senare till HV71:s försäsongsträning. HV71:s sportchef Kent Norberg om förlängningen med Radan Lenc:

– En spelare som är oerhört professionell och kommer till jobbet varje dag med en inställning till att göra både laget och sig själv bättre. En lojal lagspelare som vi är glada över att se en fortsättning för i HV71, säger Kent Norberg, sportchef i HV71.

Kontraktet med Radan Lenc gäller i två år.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners