Ny förlust på Norrlandsturnén
Publicerad: 2023-09-28
MATCH
HV71 förlorade även den andra matchen på bortaturnén i Norrland efter 2-5 mot Luleå Hockey. Trots ett tidigt ledningsmål för HV71 var laget aldrig nära några poäng och Luleå Hockey vann rättvist. Fredrik Forsberg och Mattias Tedenby gjorde HV71:s mål.

HV71 inledde matchen bra och Mattias Tedenby kunde ge laget ledningen genom en fin soloprestation. Men den glädje varade tyvärr inte länge. Luleå Hockey kunde både kvittera och ta ledningen innan perioden var slut.

I den andra perioden var HV71 rejält tillbakapressade och drog på sig flera utvisningar. De utnyttjade Luleå Hockey och kunde öka på ledningen två gånger om.

I den tredje perioden gjorde HV71 ett försök att komma in i matchen och fick också en reducering genom Fredrik Forsberg. Men Luleå Hockey kom tillbaka och satte spiken i kistan med 5-2.