HV71 förlänger med Elin Svensson
PRESSMEDDELANDE2023-03-24
Idag har HV71 förlängt kontraktet med Elin Svensson, vilket gör att HV-forwarden stannar i klubben i ytterligare två säsonger. "Det känns helt otroligt och väldigt naturligt för mig", säger Elin Svensson

Det blir en fortsättning för Elin Svensson i HV71. Det står klart sedan forwarden och sportchefen Peter Hammarström kommit överens om ett nytt kontrakt.

- Elin är en oerhört viktig spelare för oss och vi är glada att hon fortsätter i HV71”, säger Humlan, sportchef för HV71 Dam.

Elin Svensson kom till HV71 inför säsongen 2020/2021 och har på 113 matcher i föreningen noterats för 50 poäng (22+28). Nu står det alltså klart att hon även spelar i HV71 de kommande två säsongerna.

- Jönköping betyder jättemycket för mig och det var hit jag ville när jag var liten. Jag trivs jättebra med att bo här nu och det har alltid varit en dröm att få spela för HV71. Sen har jag haft en bra utveckling här under mina föregående säsonger och jag känner att jag litar på det som klubben vill göra, säger Elin Svensson.

Kontraktet med Elin Svensson gäller i två år.

Toni Galic