Helgfria vardagar 11.30-13.30 serverar vi två olika maträtter samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, knäckebröd och tillbehör finns på vår buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. Pris: 139:-, Pris 10–häfte: 1 250:-.
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49. Med reservation för ändringar och slutförsäljning.
Vecka 19 (5 april–9 maj)
Måndag
Kycklinggryta med dragon, grädde, rökt fläsk, svamp och ris
Tisdag
Chorizo med rostad lök, gurkmajonnäs och potatismos
Onsdag
Gremolatakryddad kotlettrad med timjanpotatis och rödvinssås
Smulpaj med vaniljsås
Torsdag
Nötfärslimpa med haricots vert, svampsås och potatis
Fredag
Pulled porkburgare med alla goda tillbehör
Veckans fisk
Sejrygg Grenoble med kokt potatis
Veckans vegetariska
Linsgryta med cocktailtomat, persilja, fetaost och kokt basmatiris
Veckans hockeymat
Pasta carbonara