HV71 söker lagkapten till Arenaservice
INFORMATION2022-06-10
Vill du vara en del av ett vinnande lag och driva Jönköpings häftigaste liveupplevelser? Nu söker vi en chef till vår arenaservice där du får möjlighet att jobba i Sveriges bästa hockeymiljö.

En hockeymatch innehåller mycket mer än bara det som sker på isen. För oss är det viktigt att erbjuda alla våra besökare möjligheter till mat och dryck utifrån beroende på sammanhang. Just nu söker HV71 en viktig pusselbit till nästa års lagbygge. Som Arenaservicechef blir du lagkapten över att säkerställa rätt service vid alla våra arrangemang, från dagens lunch till olika event. Dessutom brinner du för att utveckla våra erbjudanden i restaurang, barer, kiosker och konferens.

Som Arenaservicechef har du följande uppgifter:

  • Övergripande ansvar för mat- och dryckesverksamhet
  • Att utveckla koncepten i arenan.
  • Att rekrytera och utveckla personalen
  • Att ta det ekonomiska ansvaret för enhetens verksamhet
  • Att ingå i HV71 ledningsgrupp

Med din erfarenhet i restaurangbranschen i en ledande position har du förståelse för värdet av att besökaren får en fantastisk upplevelse. Du är flexibel och van vid varierande arbetstider. Självklart känner du en stolthet över att få bära och representera HV71:s klubbmärke.

Din ansökan skickas till [email protected]. Vi kommer hantera inkomna ansökningar efterhand så det finns ingen anledning att vänta.

Johan Freijd