• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Onsdag Ons 26 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov

HV71:s Samhällsengagemang

Gratis Hockeyskola

HV71 och HC Dalen vill att fler barn ska få möjligheten att spela hockey samt öka mångfalden i klubbarna. Därför startade klubbarna tillsammans med Kabe och Bubs projektet ”Gratis hockeyskola” hösten 2016. Satsningen har haft en positiv utveckling med nästan 100 fler barn i hockeyskolan och där andelen tjejer ökat markant.

Min första HV-match

I ett unikt samarbete mellan HV71:s nätverk och över 70 verksamheter i kommuner både i och utanför Jönköpings län, ger vi varje säsong över 5000 människor möjligheten att uppleva hockey live för första gången i Kinnarps Arena. Projektet vänder sig främst till barn och ungdomar som av ekonomiska, sociala eller kulturella skäl tidigare inte haft möjligheten ann uppleva en hockeymatch live. HV71 står tillsammans med vårt nätverk för matchbiljett samt en souvenir att ta hem som minne.

Den sjunde spelaren

Ett långsiktigt projekt vars syfte är att värna om och utveckla HV71:s positiva supporter- och läktarkultur. Projektet sker i samarbete med högstadieskolorskolor och ungdomsverksamheter i kommunen samt HV71:s supporterförening North Bank Supporters. Syftet är att tillsammans väcka ett livslångt intresse för klubben och föreningslivet och genom supporterskapet ge ungdomar en betydelsefull fritid.

Barnkliniken på Ryhov

Vid ett par tillfällen om året träffar vi Ryhovs barnklinik. Det kan vara genom besök på barnkliniken eller att barn och familjer med koppling till barnkliniken besöker några av våra matcher.

Barncancerfonden Västra

Tillsammans med Barnkliniken Västra har vi under årets lopp ett par träffar då barnen till-
sammans med sina familjer bland annat har julbord i Kinnarps Arena med spelarna i HV71 och HV71 Dam. Vid tillfället ges chansen att få autografer och lära känna både familjerna och spelarna på djupet.

Bubs familjeläktare

Vår familjeläktare på sektion O består av ca 400 sittplatser som endast kan bokas av familjer. Priset för vuxna är 200 kronor (från 18 år) och för barn 100 kronor. Under ett par matcher om året anordnas familjedagar i Kinnarps Arena med fiskdamm, ballongutdelning samt ansiktsmålning helt utan kostnad.

Fler CSR-projekt

HV-dagen, Min stora dag, Rosa bandet, Mustaschkampen, Qom Ut JKPG, Ria Center, World Girls Hockey Day, Pluspolare, Tappra barn, Världens Barn.