Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Måndag Mån 8 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Söndag Sön 21 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Idag 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Superformen för HV71 håller i sig

12 januari 2019 17:35
Nils Andersson i vit HV-tröja ler, och höjer armen i skyn i glädje.
#RBKHV71

HV71 fortsätter sin fina trend, och tar kliv i tabellen efter nästan varje omgång. Under lördagen kom tre nya poäng sedan man vänt och vunnit med 3-1 på bortaplan mot Rögle.


Det var en tempostark inledning på matchen mellan Rögle och HV71 där hemmalaget skapade det mesta och bästa till en början. HV71 växte dock in i perioden eftersom och hade också en hel del fina chanser efter att stundtals fått till bra tryck offensivt. Dock inga mål under de första 20 minuterna.

– Rögle börjar bättre och skapar en hel del, men vi kommer in i det och tar över spelet andra halvan av perioden, analyserade Mattias Tedenby i HV71 till C More.

Rögle var också laget som skulle få en smakstart i den andra perioden när nyförvärvet Trevor Mingoia var påpassligt framme på en retur, och från nära håll kunde stöta in 1-0. En ledning som dock inte varade länge då Nils Andersson bombade in 1-1 i powerplay kort därefter.

Lagen fortsatte att turas om att ha kommandot av spelet och skapandet av chanser, och den täta spelbilden gjorde matchen fysisk och underhållande.

Brännström hjälte - på volley

Den tredje perioden var också den underhållande och höll ett högt tempo. HV71 bröt likaläget när Isac Brännström från nära håll på volley kunde sätta dit pucken bakom Ville Kolppanen farm till 1-2.

Rögle forcerade mot slutet i sin jakt på kvittering, men i tom bur kunde istället Anton Bengtsson sätta dit matchavgörande 1-3.

Se highligts från matchen på SHL Play!