• Huvudsponsorer

Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
HV71
HV71

Kan Örebro få hål på Pettersson-Wentzel?

2 december 2017 10:00
#ÖREHV71

Örebro har inte vunnit i Behrn Arena sedan den 16 november. Det vill man se till att ändra på idag när HV71 kommer på besök. Kan hemmalaget få hål på Fredrik Pettersson-Wentzel som hållit nollan i två av de tre senaste matcherna?


Formkollen

Örebro är nere i en ordentlig svacka och har fem raka förluster i bagaget, senaste förlusten kom i en jämn drabbning mot Djurgården på Hovet. Trots att det var Örebro och Tyson Spink som öppnade målskyttet i matchen kunde Djurgården vända och vinna med 3-1. Nu hoppas Örebro studsa tillbaka när HV71 gästar Behrn Arena och på så sätt få hemmapubliken att jubla sedan den 16 november.

Gästande HV71 hade islossning senast när smålänningarna slog Mora med 5-0 hemma i Kinnarps Arena. Bortalaget hade innan den matchen tre förluster och en övertidsvinst sett till de fem senaste matcherna. HV71 ligger just nu på en sjätteplats i tabellen och lördagens tre poäng är otroligt viktiga för att behålla den då både Luleå och Frölunda jagar med bara två poäng färre. Dessutom kommer Örebro göra allt för att också kamma hem full pott då Närkelaget vill skapa lite andrum ner till Mora på elfteplatsen.

Läget i lagen

I listan nedan återfinns de spelare som saknats i lagens matchtrupper den senaste tiden.

Notera att

– Victor Bartley har svarat för assist i fyra raka matcher.

– Victor Ejdsell hittade tillbaka till målskyttet senast efter att ha gått mållös i sex raka matcher.

– Fredrik Pettersson-Wentzel höll sin andra nolla på de tre senaste matcherna mot Mora.

– HV71 och Örebro möttes den 19 oktober i Kinnarps Arena, då vann Örebro med 6-2.

– Säkra din plats i arenan, köp din biljett här.

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖREHV71.