Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Dagens lunch v.4

20 januari 2020 08:33
| Dagens Lunch

Dagens lunch vecka 4 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Klassisk oxbringa med pepparrotssås och rotmos med grov senap
Dagens klimatsmarta: Parmesanpanerade zuccinipannbiffar med basilikayoughurt

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Sej på saffranskokt fänkål och smörsås

ONSDAG
Dagens kött: Stekt chilimarinerad kycklinglår med röd currysås på kokosgrädde samt basmatiris och kinakålsallad
Dagens klimatsmarta: Helstekt rotselleri med tryffelsmaksatt tomatsås och qinoasallad
Veckans paj: Blandad bärpaj med vaniljglass

TORSDAG
Dagens kött: Vitlök- och rosmarinmarinerad fläskkarré med kryddig rödvinssås samt palsternackspure
Dagens fisk: Dagens fångst med gremolata samt palsternackspure

FREDAG
Dagens kött: Kalvfärslimpa med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon samt kokt potatis
Dagens fisk: Panerad torsk med dragonsmaksatt remoulad samt halstrad citron
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Tagliatelle med skogschampinjoner, oliver, parmesan, cocktailtomater olivolja samt äppelcidervinäger

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.