Storseger för HV71 Dam
Publicerad: 2019-01-16
HV71 Dam tog sin andra raka seger i SDHL när Göteborg besegrades med 5-1 hemma i Kinnarps Arena. HV:S mål gjordes utav Maja Jakobsson, Rosa Lindstedt, Claudia Kepler, Michelle Claesson och Jessica Healey.

HV71 Dam har, efter ett par tuffa matcher, hittat tillbaka till vinnarspåret igen på allvar, vilket Göteborg HC fick erfara på onsdagskvällen. Redan i den första perioden blev det fyrverkeri från HV-sidan när Maja Jakobsson gjorde 1-0 efter tre minuter, Rosa Lindstedt ökade på till 2-0 minuterna senare, Claudia Kepler sköt 3-0 och Michelle Claesson 4-0 innan första 20 minuterna var spelade.

I mittperioden fick sedan HV:s målvakt för kvällen, Wilma Nilsson, släppa en puck förbi sig i boxplay. Men närmare än så kom inte gästerna, utan Jessica Healey gjorde 5-1 i den sista perioden, vilket även blev slutresultatet.