Dam: Förlust mot Djurgården i tät match
Publicerad: 2015-10-29

HV71 Dam förlorade på onsdagskvällen en tät match mot Djurgårdens IF med 2-4 i Kinnarps Arena. Sanna Ågestedt och Fanny Rask gjorde målen för hemmalaget.

HV71 Dam spelade på onsdagskvällen den sista matchen i Riksserien innan det stundande landslagsuppehållet. Efter en bra första period från HV71 tog bortalaget över i den andra perioden och gjorde två mål inom loppet av fyra minuter, två mål som till slut skulle bli matchavgörande. HV71 gjorde en stark tredje period men serieledarna blev till slut för svåra och slutresultatet skrevs till 2-4.

Nu väntar ett två veckor långt uppehåll där bl.a Jenni Asserholt och Fanny Rask kommer representera Damkronorna i en 4-nationersturnering.

HV71 ligger kvar på sin femteplats med 22 poäng och man har nu 13 poäng ner till slutspelsstrecket. Nästa match spelas mot AIK den 11 november i Stockholm.

HV71 - Djurgårdens IF 2-4
(1-1, 1-2, 0-1)

03:45 1-0 Sanna Ågestedt (Haikarainen)
17:10 1-1 Solveig Neunzert (Dalen, Höglund)

27:26 1-2 Hanna Olsson (Holös)
31:03 1-3 Andrea Dalen (Enström) SH1
39:10 2-3 Fanny Rask (Peterson)

44:30 2-4 Hanna Olsson (Dalen, Enström)