Restriktioner – detta gäller framåt
Publicerad: 2022-01-12
INFORMATION
Information med anledning av de nya restriktionerna som presenterades i måndags som innefattar ett publiktak på 500 personer och som börjar gälla från och med den 19 januari.

Strax innan jul införde regeringen nya restriktioner som bestämde att vi enbart hade möjlighet att göra plats för våra säsongskortsinnehavare och ett begränsat antal lösbiljetter. De restriktionerna har vi efterlevt under en hemmamatch, den 30/12, då vi tog emot Tingsryd på hemmaplan och skulle även gällt mot Troja Ljungby den 5/1 och Almtuna den 14/1, två matcher som båda ställdes in på grund av smittspridning.

I måndags presenterade regeringen en uppdatering av nuvarande restriktioner där ett publiktak på 500 personer kommer att införas från och med 19 januari.

Säsongskortsinnehavare
I dagsläget spelar vi nästa hemmamatch mot Västervik den 26/1. Med ett publiktak på 500 personer betyder det att vi ej har möjlighet att erbjuda samtliga säsongskortsinnehavare en plats. Vi kommer via e-post informera er när vi har mer exakt information om vad som gäller.

Lösbiljetter
Med nuvarande restriktioner kommer vi inte ha möjlighet att erbjuda några lösbiljetter. Så fort restriktioner lättas eller tas bort kommunicerar vi detta. För dig som redan köpt lösbiljetter till någon av matcherna framöver kommer vi kontakta dig via epost med mer information och alternativ.

Restaurang Cezar
Som det ser ut nu kommer vi kunna ta emot gäster i vår restaurang, men med begränsad kapacitet, vilket innebär att vi eventuellt behöver göra några avbokningar. Senast bokade avbokas först. Restaurangen kommer att kontakta de som kommer att behöva avbokas.

Säsongs- samt matchloger
Ni som har bokat en matchloge eller har en säsongsloge i Husqvarna Garden får löpande information utskickad via e-post. Om ni har ytterligare funderingar kontakta er säljare eller maila till [email protected].

Legitimation och vaccinationsbevis gäller fortfarande
Från och med 1 december gäller vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Det betyder att det krävs vaccinationsbevis för inträde i Husqvarna Garden. Läs mer om det här

SDHL
Biljettförsäljning till våra SDHL matcher kommer fortsatt vara öppen men begränsad till max 500 personer. Ett tillägg från tidigare restriktioner är att det kommer krävas vaccinationsbevis för inträde. Läs mer om det ovan.

HV71