• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Holmström och Andersson leder juniorerna

27 juli 2017 15:41
JUNIOR

Både HV71 J20 och J18 gör sina ispremiärer i veckan som kommer och nu är också ledarstaberna för respektive juniorlag klara.


Utvecklingen på junior- och ungdomssidan har de senaste åren varit fin i HV71 med flera spelar som slussats upp i herrverksamheten. Nu är det också klart vilka ledare som ska fortsätta det fina arbetet under den kommande säsongen.

– Jonas Holmström kommer att fortsätta som junioransvarig och tränare för J20 men får en ny assisterande vid sin sida i Max Bohlin som närmast kommer från Piteå Hockey där han varit huvudtränare i J18, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

Förra säsongen hade Jonas Holmström Patrik Andersson vid sin sida i J20. Sedan Karim Tomtchev lämnat J18 står det nu klart att Andersson tar över huvudansvaret i J18. Där får han Alexander Eriksson som assisterande tränare.

– Patrik visade förra året vilka fina ledaregenskaper han har och hur ambitiös han är som tränare. Dessutom har han en samsyn på hockey och utveckling av unga spelare som Jonas Holmström, vilket gör att den röda tråden mellan juniorlagen blir tydlig.

Utöver de ovan nämnda ledarna för juniorlagen meddelar Peter Ekelund att föreningen för en diskussion med Chris Abbott om en roll i juniorverksamheten.