• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Idag 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Holmström och Andersson leder juniorerna

27 juli 2017 15:41
JUNIOR

Både HV71 J20 och J18 gör sina ispremiärer i veckan som kommer och nu är också ledarstaberna för respektive juniorlag klara.


Utvecklingen på junior- och ungdomssidan har de senaste åren varit fin i HV71 med flera spelar som slussats upp i herrverksamheten. Nu är det också klart vilka ledare som ska fortsätta det fina arbetet under den kommande säsongen.

– Jonas Holmström kommer att fortsätta som junioransvarig och tränare för J20 men får en ny assisterande vid sin sida i Max Bohlin som närmast kommer från Piteå Hockey där han varit huvudtränare i J18, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

Förra säsongen hade Jonas Holmström Patrik Andersson vid sin sida i J20. Sedan Karim Tomtchev lämnat J18 står det nu klart att Andersson tar över huvudansvaret i J18. Där får han Alexander Eriksson som assisterande tränare.

– Patrik visade förra året vilka fina ledaregenskaper han har och hur ambitiös han är som tränare. Dessutom har han en samsyn på hockey och utveckling av unga spelare som Jonas Holmström, vilket gör att den röda tråden mellan juniorlagen blir tydlig.

Utöver de ovan nämnda ledarna för juniorlagen meddelar Peter Ekelund att föreningen för en diskussion med Chris Abbott om en roll i juniorverksamheten.