• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 16 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan

Holmström och Andersson leder juniorerna

27 juli 2017 15:41
JUNIOR

Både HV71 J20 och J18 gör sina ispremiärer i veckan som kommer och nu är också ledarstaberna för respektive juniorlag klara.


Utvecklingen på junior- och ungdomssidan har de senaste åren varit fin i HV71 med flera spelar som slussats upp i herrverksamheten. Nu är det också klart vilka ledare som ska fortsätta det fina arbetet under den kommande säsongen.

– Jonas Holmström kommer att fortsätta som junioransvarig och tränare för J20 men får en ny assisterande vid sin sida i Max Bohlin som närmast kommer från Piteå Hockey där han varit huvudtränare i J18, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

Förra säsongen hade Jonas Holmström Patrik Andersson vid sin sida i J20. Sedan Karim Tomtchev lämnat J18 står det nu klart att Andersson tar över huvudansvaret i J18. Där får han Alexander Eriksson som assisterande tränare.

– Patrik visade förra året vilka fina ledaregenskaper han har och hur ambitiös han är som tränare. Dessutom har han en samsyn på hockey och utveckling av unga spelare som Jonas Holmström, vilket gör att den röda tråden mellan juniorlagen blir tydlig.

Utöver de ovan nämnda ledarna för juniorlagen meddelar Peter Ekelund att föreningen för en diskussion med Chris Abbott om en roll i juniorverksamheten.