• Huvudsponsorer

"Lillis" inför årets sista match

29 december 2017 13:38
INFÖR

I 2017 års sista match möter HV71 Rögle BK för fjärde gången denna säsongen. ”Vi kommer in med bra självförtroende till matchen”, säger Stephan ”Lillis” Lundh.


I torsdags tog HV71 sin fjärde raka seger när laget besegrade Växjö Lakers med 3-2. Det blev en svängig tillställning med mycket powerplay och boxplay.

– Vi gör en bra match och det var en rolig match med två bra lag och härligt tryck på läktaren. Det blir mycket känslor och två lag som vill vara i toppen.

Efter att ha tagit några segrar har självförtroende byggts på och det syns tydligt i laget menar ”Lillis”.

– Det har varit lite frustrerande under hösten att vara ett varannandags lag. Ska man vara ett bra lag måste vi kunna upprepa de vi gjorde bra sist och det ska vi göra nu mot Rögle.

I början av december möttes HV71 och Rögle i en back to back. Då vann lagen varsin match. Nu är det dags för lagen att mötas igen.

– De har fått en liten förvandling nu sedan Abbotts kom in och skakade Skellefteå på bortaplan i torsdags. De jobbar väldigt hårt och sätter hård press på sina motståndare och tar mycket avslut. Det gäller för oss att stå emot den första anstormningen och prestera lika bra som mot Växjö i torsdags.

Mot Växjö var David Ullström tillbaka från sjukdom men Martin Thörnberg borta på grund av samma anledning.

– Som det ser ut idag kommer vi med exakt samma lag som senast mot Växjö, avslutar Stephan ”Lillis” Lundh.