Landslagsforward förlänger med HV71

19 juli 2021 19:04
PRESSMEDDELANDE

Idag har landslagsforwarden Hanna Olsson förlängt sitt kontrakt med HV71. ”Jag är enormt stolt över att tillhöra HV71 och ser fram emot nästa säsong”, säger Hanna Olsson.


Hanna Olsson kom till HV71 2019 och stod för hela 46 poäng (21+25) under debutsäsongen. Förra året fick Olsson hela säsongen förstörd av en knäskada.

– Jag är så tacksam för stödet från HV71 den gångna säsongen och har känt fullt förtroende att genomgå rehabilitering noggrant och i rätt takt, säger Hanna Olsson.

Nu är Hanna Olsson fullt återställd från skadan och redo när laget går på is efter sommaren.

– I Hanna får vi en av seriens absolut bästa forwards. Hon är en otrolig idrottskvinna som är superseriös i all träning och en ledare både på och utanför isen.

Efter en missad säsong är Hanna Olsson mer sugen än någonsin på hockey igen och längtar efter att komma in till ishallen igen.

– Jag längtar efter att köra i gång med laget igen och är enormt stolt över att tillhöra HV71 även den kommande säsongen. Husqvarna Garden är som ett smörgåsbord när det gäller utvecklingsmöjligheter och ser ljust på framtiden, säger Hanna Olsson.

Kontraktet med Hanna Olsson gäller i ett år.