Denna vecka är det Christoffer Persson som bjuder på spännande rätter. Välkomna till Restaurang Cezar måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.
LUNCH V.20 (14 - 18 maj)
Christoffer Perssons val är markerade i fet stil
MÅNDAG
Dagens kött: Änglarnas Guldpytt
Dagens fisk: Havets wallenbergare med vinkokta ärtor samt skirat smör
TISDAG
Dagens kött: Kalvfärslimpa med mormorsgurka och rårörda lingon
Dagens fisk: Panerad torsk med örtgårdssås
ONSDAG
Dagens kött: Hel special (frukostkorv med potatismos, räkröra, ketchup, senap och bostongurka)
Dagens fisk: Sejrygg med räkor, pepparrot, citron, dill samt brynt smör
Veckans paj: Hallonpaj med vispad grädde
TORSDAG
Dagens kött: Söndagsstek på en torsdag med gräddsås och svartvinbärsgele
Dagens fisk: Smörstekt torsk med färskostkräm smaksatt med karamelliserad citron och vårlök
FREDAG
Dagens kött: Nattbakad plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, gele och kokt potatis
Dagens fisk: Halstrad lax med hollandaise
Dessert: Chokladbollscheesecake
Veckans vegetariska
Pasta Alfredo med basilika
Varje dag serverar vi en dagens kötträtt samt en dagens fiskrätt på tallrik. Till detta ingår värmande soppa, bröd, bordsvatten, sallad och tillbehör från vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår. Mitt i veckan bjuder vi på HV71:s onsdagspaj.