J18 förlorade bronsmatchen
Publicerad: 2022-04-08
J18 SM-slutspel
HV71 J18 förlorade bronsmatchen mot Rögle BK med 2–1 på fredagseftermiddagen. Egor Polin blev återigen enda målskytt för HV71 och två 2–1-förluster på två dagar gjorde att HV71 blev utan SM-medalj i Nyköping.

Efter en mållös första period var det Rögle som tog kommandot i den andra perioden när Natanael Lindholm bröt mållnollan efter 3:44. HV71 låg på för kvittering och efter halva matchen stod Egor Polin för en riktig delikatess när han la upp pucken på bladet och "zorrade" in kvitteringen till 1–1.

I den tredje perioden fick Rögle en drömstart när Lars Petter Eckholm gjorde 2–1 efter två och en halv minut. HV71 var nära kvittering vid ett flertalet gånger men målen uteblev och Rögle tog därmed hand om bronsmedaljen för J18.