• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

HV71 förlorade den fjärde kvarten

28 mars 2019 21:24
Slutspel

HV71 förlorade den fjärde kvartsfinalen mot Färjestad med 1-3, vilket betyder att matchserien är kvitterad till 2-2. Anton Bengtsson gjorde HV:s enda mål i torsdagens förlust.


Kvartsfinalserien mellan HV71 - Färjestad har hittills bara slutat med bortasegrar, något som HV ville ändra på inför ett knallgult och kokande Kinnarps Arena, när slutspelsserien på torsdagen vände tillbaka till Jönköping. HV kom också ut med en hiskelig fart och öste över gästerna och var så nära som ett stolpskott ifrån att ta ledningen i början på perioden. Utdelningen skulle dock komma strax innan den första periodpausen när Anton Bengtsson fick ett friläge och snärtade in 1-0 i krysset.

Men likt de tre första matcherna, så skulle även ikväll gästerna vända hemmalagets 1-0-ledning, vilket Färjestad lyckades göra i mittperioden när Linus Johansson först vispade in kvitteringen liggandes framför mål och Jesse Virtanen sedan gav Värmlänningarna ledningen efter en tekning i slutet av perioden.

HV försökte jaga kvittering i den tredje perioden och skapade också ett par vassa lägen i inledningen, men när Jonas Gunnarsson plockades ut för att ge HV ett numerärt övertag så spikade Färjestad igen matchen genom att sätta 1-3 i tom kasse och kvittera kvartsfinalserien till 2-2.