Efterlängtad seger för J20
Publicerad: 2017-10-25
J20
Efter bara en seger på de sex senaste matcherna var det återigen dags för HV71:s J20 att studsa tillbaka till vinnarspåret efter en 4-3-seger borta mot Örebro HK.

Theodor Curmark gav HV71 ledningen tidigt i den första perioden och det dröjde fram till den andra innan hemmalaget lyckades kvittera till 1-1. Men bara sex minuter efter kvitteringen återgav Jacob Grönhagen HV ledningen med 1-2. Örebro kvitterade återigen i den trejde perioden, men sedan gjorde Adam Malmberg och Joakim Stjern Svensson varsitt mål och en ledning med 2-4, som Örebro skulle reducera en gång till, men för sent. HV71 tog därmed tre viktiga och sköna poäng med sig hem till Jönköping.

Örebro HK - HV71 3 - 4 (0-1, 1-1, 2-2)

04:13 0 - 1 HV71, 66. Theodor Curmark (92. Pettersson), EQ

25:09 1 - 1 ÖHK, 41. Lukas Henze (58. Johansson, 22. Bjerselius), PP1
31:23 1 - 2 HV71, 73. Jacob Grönhagen (72. Wassberg), PP1

48:40 2 - 2 ÖHK, 22. Jacob Bjerselus (25. Widmark), EQ
51:05 2 - 3 HV71, 29. Adam Malmberg, SH1
59:18 2 - 4 HV71, 25. Joakim Stjern Svensson, EQ, ENG
59:57 3 - 4 ÖHK, 54. William Lindgren (22. Bjerselius), EQ