• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Idag 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Onsdag Ons 21 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec

J20 bröt förlustsviten

4 november 2018 20:17
J20

Efter två raka förluster i helgen kunde J20 på söndagen ta en skön trepoängare när Färjestads BK besegrades i Karlstad. Oskar Olausson, Ebbe Fjesström och Simon Holmström gjorde målen i 4-2-segern.


Helgens roadtrip för HV71:s J20 har inte blivit vad man hoppats och önskat sig, efter att laget förlorat back to back-mötena med Örebro på fredagen och lördagen. På söndagen avslutades roadtripen med ett besök i Löfbergs Arena i Karlstad och ett möte med Färjestad BK. Matchen började bra för HV när Oskar Olausson gav laget lednignen efter knappt fyra minuters spel, men innan första akten var över hade hemmalaget vänt underläge till ledning med 2-1.

I mittperioden drog HV på sig 16 utvisningsminuter, men kunde ändå kvittera i powerplay via Ebbe Fjellström. Döläget bröts sedan direkt i den tredje perioden när Simon Holmström gav HV ledningen med 2-3. Hemmalaget tryckte sedan på för kvittering, men när målvakten plockades i ett sista försök att kvittera så kunde Simon Holmström återigen hitta nätmaskorna och sätta slutresultatet till 2-4.