J20 bröt förlustsviten
Publicerad: 2018-11-04
J20
Efter två raka förluster i helgen kunde J20 på söndagen ta en skön trepoängare när Färjestads BK besegrades i Karlstad. Oskar Olausson, Ebbe Fjesström och Simon Holmström gjorde målen i 4-2-segern.

Helgens roadtrip för HV71:s J20 har inte blivit vad man hoppats och önskat sig, efter att laget förlorat back to back-mötena med Örebro på fredagen och lördagen. På söndagen avslutades roadtripen med ett besök i Löfbergs Arena i Karlstad och ett möte med Färjestad BK. Matchen började bra för HV när Oskar Olausson gav laget lednignen efter knappt fyra minuters spel, men innan första akten var över hade hemmalaget vänt underläge till ledning med 2-1.

I mittperioden drog HV på sig 16 utvisningsminuter, men kunde ändå kvittera i powerplay via Ebbe Fjellström. Döläget bröts sedan direkt i den tredje perioden när Simon Holmström gav HV ledningen med 2-3. Hemmalaget tryckte sedan på för kvittering, men när målvakten plockades i ett sista försök att kvittera så kunde Simon Holmström återigen hitta nätmaskorna och sätta slutresultatet till 2-4.

Skribent Toni Galic
Huvudsponsor
Premiumpartners