Damerna föll mot mästarna
Publicerad: 2018-11-25
HV71 Dam förlorade söndagens drabbning med de regerande mästarna Luleå Hockey. Maja Jakobsson gjorde HV:s enda mål i 1-5-förlusten.

HV71 Dam kunde inte följa upp lördagens seger över SDE när de regernade mästarna Luleå Hockey gästade Kinnarps Arena på söndagen. Efter en jämn och mållös förstaperiod tog gästerna över helt i mittperioden och tog även ledningen tämligen omgående. Ledningen utökades två gånger om innan mittperioden var över och Luleå hade en 3-0-ledning när 20 minuter återstod. I den tredje perioden skulle HV reducera via Maja Jakobsson, men då återstod det endast fyra minuter av matchen. HV chansade dock och satsade allting framåt, vilket Luleå såg till att straffa genom att göra ytterligare två mål och skriva slutresultatet till 1-5.