• Huvudsponsorer

Max Bohlin efter helgens J20-matcher

22 januari 2018 08:07
J20

Assisterande J20-tränaren Max Bohlin sammanfattar helgens J20-matcher mot Västerås och Färjestad.


Lördagsmatchen mot Västerås visste vi skulle bli tuff och tajt då de varit ett framgångsrikt lag under säsongen. Inför helgen har vi jobbat hårt med spelet utan puck, framförallt i hemgångar och spelet i egen zon. Detta spelet lyckas vi med väldigt bra under matchen och släpper till enbart 16 skott. Västerås kommer ut som vi förutspådde med hårt presspel och överbelastning. I andra och tredje perioden lyckas vi bra med att spela bort deras press.

Ett framgångsrikt PP, bra effektivitet kombinerat med en stark defensiv gör att vi vinner matchen med 5-2. Extra plus till linan med Martin Jönsson, Lukas Johansson och Isac Brännström som ligger bakom fyra av målen framåt.

Matchen mot Färjestad startar riktigt bra från vår sida där vi flyttar pucken snabbt nedifrån. Trots en hel del tid i anfallszonen får vi inte puckarna på mål. Matchen i sin helhet kan sammanfattas med att vi möter ett riktigt starkt Färjestad som straffar oss hårt på våra misstag. Vi skapar flera heta målchanser utan att få utdelning. Matchen slutar 4-1 till Färjestad.

Hälsningar
Max Bohlin, assisterande tränare HV71 J20