Målkalas när J20 tog tre poäng
Publicerad: 2019-01-26
SuperElit Top10
HV71:s J20 tog på lördagen tre nya poäng när Örebro besegrades med 8-2. Anton Heikkinen, Karl Smedberg, Zion Nybeck, Jacob Grönhagen, William Fransson och Max Wennlund skrev in sig i målprotokollet.

Äldsta juniorernas maskineri har kommit igång ordentligt i SuperElit Top10. På lördagen gästade Örebro Prolympiahallen och då bjöd HV på målkalas. Anton Hekkinen gjorde 1-0 efter sju minuter i den första perioden och Karl Smedberg ökade på till 2-0 strax därpå. Gästerna reducerade visserligen, men innan periodpaus ett tog vid var ledningen återigen två mål, efter att Zion Nybeck pillat tryckt in 3-1.

Gästerna fick ny kontakt i början av mittperioden när laget återigen reducerade, men hoppet släcktes snabbt efter tre nya HV-mål. Denna gången var det Karl Smedberg, Jacob Grönhagen och William Fransson som såg till att HV hade en bekväm 6-2-ledning med sig in i den sista akten. Väl där smällde HV till ytterligare två gånger via Zion Nybeck och Max Wennlund och fastställde slutsiffrorna till 8-2.