• Huvudsponsorer

J20 säkrade topp fyra

13 mars 2019 21:40
J20

HV71:s J20 besegrade Linköping med 6-1 och säkrade därmed en topp fyra-placering i SuperElit Top10. Anton Heikkinen gjorde två mål, medan Emil Andrae, Lukas Isaksson, Max Wennlund och Zion Nybeck gjorde ett vardera.


På onsdagen spelade HV71:s J20 sin sista match i årets SuperElit Top10 och kunde via en seger mot Linköping säkra en topplacering inför det stundande slutspelet. Även om HV dominerade skotten i den första perioden så blev det ingen utdelning förrän tidigt i mittakten, när Emil Andrae satte 1-0.

Gästerna kvitterade visserligen kort därpå, men efter kvitteringen var det en uppvisning för HV:s sida. Lukas Isaksson återgav laget ledningen med 2-1 och Max Wennlund utökde till 3-1 med endast två sekunder kvar av mittperioden.

I den tredje akten kunde sedan Anton Heikkinen göra 4-1, innan Zion Nybeck satte 5-1 och Heikkinen sedan fastställde slutresultatet till 6-1 med sitt andra mål för kvällen. HV klättrade därmed upp på en andraplats i tabellen och kan som sämst bli fyra, då de övriga lagen spelar klart serien den kommande helgen.