Lindbom inför kvällens match mot Brynäs
Publicerad: 2017-11-14
INFÖR
Ikväll är det dags för SHL-hockey igen. HV71 möter Brynäs IF i Gavlerinken Arena och Johan Lindbom siar om en underhållande hockeytillställning.

Det är omstart i SHL efter landslagsuppehållet och HV71 inleder på bortaplan mot förra årets finalmotståndare Brynäs IF. Under uppehållet har HV71 både haft några tuffa träningsdagar och tid för återhämtning.

– Det har varit en bra träningsvecka. Vi har fått tillbaka mycket folk så nivå på träningen har höjts. Nu är det 10 matcher kvar innan jul och vi ser detta lite som en nystart., säger Johan Lindbom.

Efter kvällens möte mot Brynäs väntar back to back mot Linköping torsdag och fredag och Johan Lindbom vill se mer jämnhet i spelet än innan uppehållet.

– Vi måste upp med lägstanivån och hitta en jämnhet i både det offensiva som defensiva spelet. Tittar vi på matchen ikväll blir det tuffast möjliga motstånd för oss. Brynäs har inlett lite knackigt och kommer att ge allt ikväll, men det ska vi också göra. Jag tror på en fartfylld hockeymatch, det brukar det bli när vi möts.

Innan uppehållet blev det klart att Marc Zanetti och Stefan Elliott förstärker backsidan i HV71. Samtidigt lånas Jacob Cederholm ut till Oskarshamn.

– Vi åker upp med en stark trupp till Gävle. Förutom långtidsskadorna på Alexander Ytterell, Kristofer Berglund och Pierre Engvall saknas fortfarande Bill Sweatt. I övrigt är alla tillgängliga, hälsar Johan Lindbom.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners