Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Lördag Lör 29 Augusti Aug
Lördag Lör 5 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Dagens lunch v.33

5 augusti 2020 15:00
Dagens Lunch

Måndag den 10 augusti öppnar vi Restaurang Cezar för dagens lunch. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30. Menyn för vecka 33 hittar ni nedan.


MÅNDAG
Dagens kött: Grillad kycklingklubba med basmatisris, bluecheese dressing samt kinasallad
Dagens fisk: Ångad torsk med ärtor och skirat smör

TISDAG
Dagens kött: Stekt bamsekorv från Vaggeryd med potatismos och räkröra
Dagens fisk: Ångad stillahavsflundra med rotselleripuré och vittvinsås

ONSDAG
Dagens kött: Kryddrimmad karré med rostad blomkål samt gräddstuvad karrépotatis
Dagens fisk: Dagens fångst med rostad zuccini samt fänkålssås
Veckans paj: Chokladbärpaj med vispad grädde

TORSDAG
Dagens kött: Kokt oxbringa med brynt pepparrotsveloté och kokta morötter
Dagens fisk: Sej med rotsakspytt samt dillsås

FREDAG
Dagens kött: Hel pulled pork med syrad rödlök på vetetortilla samt ananas-jorgubbssalsa
Dagens fisk: Rimmad torskrygg med räkor, pepparrot, ägg och brynt smör
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Helstekt rotselleri med tahinisås

Välkommen!
Pris 99:-
Pris med kupong: 86:-
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.