J20 vidare till kvartsfinal
Publicerad: 2017-03-18
J20
Det blev en rejäl nagelbitare när HV71:s J20 på lördagen slog ut Rögle BK och säkrade en plats i kvartsfinalen.

Erik Brännström gav HV ledningen med 1-0 i början på den första perioden, men gästerna vände till 1-2 efter två snabba i slutet på densamma. HV kom dock ut hårt i mittperioden och hade efter drygt halva perioden vänt tillbaka ledningen till 4-2 efter mål av Filip Sveningsson, Erik Brännström och Isac Brännström, men gästerna reducerade efter ännu ett sent mål i perioden. Den tredje perioden blev även den målrik när Isac Brännström först gjorde 5-3, Rögle reducerade och Johan Malmborg sedan tryckte in 6-4. Gästerna reducerade ytterligare en gång, men det räckte inte, utan HV höll undan och vann den tredje och avgörande matchen med 6-5.

HV71 - Rögle BK 6 - 5 (1-2, 3-1, 2-2)