• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Dagens lunch v.38

15 september 2019 23:07
Dagens Lunch

Dagens lunch vecka 38 i Restaurang Cezar och denna vecka är det Linus Sandin som sätter en del av menyn! Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Senapsmarinerad kycklingfilé med grov senapsveloté samt basilikasmaksatt tagliatelle
Dagens klimatsmarta: Tryffelrisotto med parmesan, ruccula, cocktailtomat

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Ugnsbakad sej med rödlöks/kaprisvinegrette samt morotspuré

ONSDAG
Dagens kött: Nattbakad högrev med tomat, kål, lök, morot, selleri och en fantastisk sås samt potatismos
Dagens klimatsmarta: Friterade falafelbiffar på picklade rödbetor samt grön ärtpuré
Veckans paj: Kladdkaka med vispad grädde

TORSDAG
Dagens kött: Honungbakad fläskkarré med plommon, äpplen och silverlök samt gräddsås
Dagens fisk: Stekt lax med vitvinssås och ugnsbakade morötter
Dagens extrarätt: Stekt blodpudding från vaggeryd med fläsk och hemmagjord lingonsylt

FREDAG
Dagens kött: BBQ-ribs med rostad majs samt aioli och BBQ-sås
Dagens fisk: Dagens fångst på limesyrad zuccini samt färskoströra med soltorkad tomat och basilika
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Pasta med Pesto

Linus Sandins rätter i fet stil

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.